sunnuntai 28. marraskuuta 2010
VHH- toffee
Tämä vie kyllä pahimmankin makeanhimon!!
Tämän olen joskus löytänyt jenkkisivuilta. Helppoa ja hyvää ja kivaa tekemistä lasten kanssa.
Koekeittiössä testaillaan, mitä tehdään jouluksi :)
Tämänkin huonopuoli on, että pitää säilyttää jääkaapissa. Huoneenlämmössä liian pehmeää.
Karppaajan toffee
115g tummaa suklaata
1,2dl pähkinävoita
Pikku nökäri voita
Jos käytät oikein tummaa voi olla tarpeen lisätä makeutusta.
Sulata kaikki kattilassa ja levitä muotteihin tai leivinpaperin päälle jäähtymään. Leikkaa paloiksi.
Ainekset vain kattilaan
Kaikki voi osallistua
Elmukelmukin toimi hyvin pohjana
Karvakäsi teki sillävälin erittäin epäkarppia pizzapohjaa...
Jamie Olliverin tapaan :D
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ai kauhee, nytkö se alkaa näitten herkutusten teko?? :D :D
VastaaPoistaIhanat nuo lapset kun auttaa ja on kaikessa mukana, herttaista ja niin mukavaa katsellakin täältä ruudun takaa ;D
Hyvältä tuntuu ohjeesi, pitäs jotain herkkuja kokeilla, ehkä ne jääsuklaat..
Vaikka tekemänne suklaa näyttää ihanalta, liian hyvältä.. nams :P
Leppoisaa adventtia koko perheelle ♥
Kyllä se alkaa! :D
VastaaPoistaKiitos Seija, kyllä se sinun jääsuklaa on silti ehdoton ykkönen. Sitä me teemme aina!
Pitää vain kokeilla jotain uutta ja erillaistakin.
Yritin löytää kunnon toffee ohjetta vaan ei se taida ilman sokeria onnistua!??