Suurustettu kanakeitto
4dl kanalientä
2tl kermaa
2 kananmunankeltuaista
Tämä oli mainio! Kuin olisi syönyt "oikeaa" keittoa.
Otin peruskanalientä 4dl.
Lisäsin 2tl kermaa (laita reilummin, mutta noudatin ensimmäisen viikon sääntöä, vain 4tl päivässä)
Sitten erottelin kahden kananmunan keltuaiset ja sekoitin ne haarukalla lasissa.
Kiehauta liemi ja ota pois liedeltä. Anna rauhoittua noin minuutin.
Lisää sitten voimakkaasti sekoittaen keltuainen norona.
Laita sitten kasari levylle takaisin ja lämmitä noin 3 minuuttia.
Ei saa kiehua.
Lisäsin keittoon kananpalasia, mutta sen voi syödä paljaalteen tai lisätä mitä mieleen juolahtaa,
pekonia, keitettyjä munia tai vaikka katkarapuja.
Raastoin pinnalle parmesaania ja laitoin kuivattua yrttisekoitusta.
Minä tein tämän aamiaiseksi, vaikka se on ehkä enemmän lounas. Heräsin kyllä jo 03:30, että melkein lounasta meni :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti