Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 28. lokakuuta 2010

Grillikylki vhh-resepti


Olipas suttunen lautanen, ei nälkäsenä joutanu koreileen :D
Hyvää oli ja yksi luu riitti jopa meikäleisellekkin :D




Tässä on kotiteurastetun possun kylkeä.


Laita kylki kattilaan ja kylmää vettä päälle kunnes peittyy.
Heitä sekaan 1rkl suolaa. Enemmän jos ei perheessä ole lapsia.


Kiehauta ja kuori vaahto pois.
Anna kiehua 15min.


Tee sillävälin mausteseos:


0,6 dl soijakastiketta
2 rkl valkoviinietikkaa
1 tl suolaa
0,5 rkl makeutusainetta (jos ei niin tarkkaa reilummin fariinisokeria väh. 1rkl.)
3 rkl paprikaa (tai 2rkl paprikaa ja 1rkl chiliä)
1-2 mm cayennepippuria
0,5 rkl oreganoa
1 tl mustapippuria
1 tl valkopippuria




15 minuutin keiton jälkeen nosta kylki pois ja anna kuivahtaa.
Kotiteurastetun nahassa voi olla harjaksia, kaavi ne veitsellä pois tai leikkaa nahka pois kokonaan.



Öljyä kylki kunnolla ja levitä mausteseos hieroen lihan pintaan ympäriinsä.


Paista uunissa noi 170 asteessa kypsäksi.
Leivinuuni oli liian kuuma, joten laitoin ritilän alle ja folion päälle.



Herkullinen kypsänä!
Oikein mehevää ja mureaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...