Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Kebab itse


Helpotusta aamuihin ja helppo pikaruoka kunhan saa tehtyä!

Resepti omaan Kebabbiin:

800g jauhelihaa
1,5tl aromisuolaa (ehkä aikuisille 2 olis parempi)
1tl rouhittua mustapippuria (2 jos ei lapsia syömässä)

Laita kaikki monitoimi-koneeseen vaivautumaan.
Taikinan pitää muuttua ihan sitkeeksi ja tiiviiksi ei murekemainen.
Jos vaivaat käsin niin ainakin 10 min. pitää jaksaa vaivata.

Rullaa ja kääri hyvin folioon. Tiiviisti, vain VT ihmiset rei´ittää, että rasva valuisi pois!??
Paista 100 asteessa 4 tuntia.

Minä paistoin leivinuunissa ja pidin jotain 6h kun ei ollut kovin lämmin. Mutta hyvää tuli n:D



Ohuita viipaleita sitten vain!


Mainoslinkki
Lähetä kännykkäsi meille. Saat siitä rahaa kierrättämällä sen.

Maku-lehti: ohjeita kotikokkaajalle ja vaativampaan makuun
Katso tutustumistarjous: 5 lehteä vain 25€

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...