Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Parsa ja bearnaisekastike


Tämä oli niin älyttömän hyvää!! Ja minä olen ennen syönyt purkkiparsaa??
Oikea herkku ja ihan harmittaa, kun en ennemmin ole tehnyt tätä.



Eli sain käsiini todella nahistuneita halpisparsoja.
Leikkasin kuivat jalat pois.
Luin netistä, että tulisi kuoria!??
Mutta en oikein tajunnut ja osannut. Joten jätin kuorimatta.

Sain kuulla kokilta, että tuoreita vihreitä ei kuorita,mutta valkoiset kuoritaan.

Keitin vettä ja suolaa. 1 litra vettä ja 1tl suolaa.
Laitoin parsat kiehuvaan veteen ja odotin kunnes vesi taas kiehui.
Keitin sitten tasan 2 minuuttia ja nostin pois vedestä.



Laitoin parsat reilussa voissa pannulle paistumaan.
Paistoin noin 10 minuuttia. Muutamaan kertaan käännelleen.

Bernaisekastikkeen tein tällä ohjeella siinä sivussa.

Parsat olivat suussa sulavia ja ihanan maukkaita. Sellainen aavistus maa-artisokan makua?
Nuorin oli ihan villinä näihin!

Minua ei ainakaan häirinnyt, etten kuorinut. Mutta tässä oli aika vähän jalkaa,koska ne oli niin nahistuneita.

Mainoslinkki

Hyödynnä Maku-lehden tutustumistarjous
5 lehteä vain 25€!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...