Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 6. syyskuuta 2012

Kesä jo loppu!? Kertooko kukaan sitä kotieläimille

Eilen syntyneitä Myskiankanpoikasia

Tästä lihasta riidellään ja muristaan

Syöjiä riittää!

Syystipujakin vielä kasvaa

Kesän ensimmäinen tiputyttö on jo nuorikko!


Rouvat kylpee ja lepää
Kylpylässä on ruuhka-aika

Oman puun omeniakin löytyy


Olga vuohi, joka lypsää jo

Yllätyskaritsat


Pihalla kun kävelen ei kesän loppua huomaa kuin kelistä ja muuttoauroista. Meidän pihan eläimet ovat ajatelleet jatkaa vielä pitkään! Kaikkialla kuuluu vain vauvaeläinten ääniä :D

5 kommenttia:

 1. Sinun kuviasi kun katselee, tulee mieleen ihana satumaailma :)

  On teillä idylliä!

  ps. piti vielä kommentoida huoltasi painonnoususta: ei hätää, kyllä elo tasaantuu. Minullakin nousi paino heti imetyksen jälkeen, kun ruoka maistui ihan hulluna. Mutta kyllä se siitä. En tarkoita vähätellä, vaan todeta, että kroppa hoksaa viiveellä, ettei syöjiä ole enää itsesi lisäksi ;)

  VastaaPoista
 2. Onpa teillä "vauvoja" :)) Meillä on kanala vakavassa harkinnassa, paikkana olisi vanhan navetan pääty. Josko se parin vuoden sisään saataisiin ja mahdollisesti munien lisäksi omia tipuja.

  Ja tsemppiä painon kanssa! Minä olen ollut karppi nyt 13 kuukautta. Painoa on tippunut 21,5kg eikä se aina ole ollut helppoa. Maailma on houkutuksia täynnä. Vähän helpottaa houkutuksia se, että tulen nykyään viljasta kipeäksi, erityisesti ruis tekee pahaa vatsalle, muut lähinnä iholle. Tummaa suklaata olen syönyt aika vapaasti silloin kun tekee jotain mieli eikä tuo ilmeisesti ole kauheata halla tehnyt :)

  VastaaPoista
 3. Voi, ihania kuvia. Nuo tipuset on niin ihkuja:)

  VastaaPoista
 4. Elätte mun unelmaa!

  VastaaPoista
 5. Mietin juuri samaa, että täytyy varmaan pitää omille eläimille joku info tilaisuus että kesä on ohi. Meilläkin 3 pupua rupesi rakentelemaan pesiä, kaks kanaa hautoo ja yksi lammas taitaa räjähtää tai sitten sillä on neloset massussa. Eikö näitä lisääntymis hommia voisi mitenkään ajoittaa alkukesään, rakkaat eläimet!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...