Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Paahdetut kurpitsansiemenet

Tänään päivälliseksi, savuluita ja salaattia

Tämän niksin opetti siskontyttöni.
Hän paahtoi kurpitsansiemeniä ja cashew-pähkinöitä aina salaattiin! Todella hyvää.

Laita joatin kuumuutta kestävää rasvaa kattilaan. Voi palaa ja ei ole hyvä tässä.
Heitä sekaan kurpitsan siemenet ja pähkinöitä. Meillä oli tänään maapähkinöitä ja saksanpähkinöitä.
Pidä levy kuumalla ja sekoittele.
Paahda niin kauan, että siemenet alkavat poksumaan. Heitin vähän suolaakin sekaan ja olivat kyllä hyviä.
Salaattiin, tai ihan popcornien tapaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...