Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 24. marraskuuta 2011

Vuohi Pukki ruokana

Kauheeta sotkua tässä kuvassa!??

Tässä on pukin potka ja pala kaulaa

Pesin lihat etikkavedessä

Liotettuja herneitä 500g ja lihat ja 2l vettä

Nyt on testattu vuohipukin lihaa.
Liha oli hyvää, ei siitä pääse mihinkään, mutta minulla oli vähän psykologinen lukko. Väkisin meinaan haistaa sen pukin hajun makuna!??
Joten minä söin ja pakastin loput padasta. Syön myöhemmin :)

Tein padan lihaliemi tyyliin, mutta lisäsin herneitä ja kaalin.
Keittelin mausteissa lihoja ja herneitä 2h ja sitten kaalipään kanssa toiset kaksi tuntia.

Ruoka oli oikeasti hyvää jos vain tykkää kaalista ja herneistä. Lihakin oli todella mureaa ja maukasta.
Mutta ennakkoluulo antaa oman maunsa taikka ruokahaluttomuuden...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...