Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 14. lokakuuta 2009

Jauheliha-Feta-kaali paistos karpille

Tämän idea on Kotikokin Minna Buncen Feta-lihapata
Kotikokista löytyy mainio perunaversio

Feta-kaalipata

Ainekset

600g jauhelihaa
2kpl sipulia
1kpl sellerin varsi

tomaattimurskaa 400-500g tai tomaatteja
fetaa
kaalia

Laita kaali höyryyntymään kypsäksi. Paloittelen ja kypsennän riisikeittimessä, mutta kattilassa höyrytys on ihn yhtä hyvä.

Pilko sipulit ja selleri ja kuullota. Lisää jauheliha ja paista kypsäksi.
Mausta napakasti. Minä käytin texmex-mixiä, minkä olen joskus itse tehnyt. Pitää tehdä siitä nyt karpimpi versio.
Laita jauheliha uunivuokaan ja kaada tomaattimurska päälle tai lado viipaloituja tomaatteja vuokaan.
Laita sopivan kypsä kaali vuokaan ja feta päälle. Paista 200 asteessa noin 20min.




Missä lie tämäkin kumikinnas ollu.. Mutta ku ikeniä niin kutittaa!

2 kommenttia:

  1. Hyvännäköistä on tuo sapuska, pitää kokeilla joskus. Ihana vauveli kuvassa taas, on niin suloinen.T: seijastiina

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Tästä tuli kyllä hyvää!
    Alkaa jo tottua, siihen ettei perunaa ole ruuissa. Ihme kyllä :)

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...