Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Karppaajan Kaalisoppa


Soppa maistui!



Ja hörppimisen jalotaito on opittu!! :D


Possua käristetään ensin.

Tämä on helppo ja nopea.

Kaalikeitto:

1 iso kaali pilkottuna
ruskistettua lihaa mielen mukaan
(suolaa ja mausteita)

Pilkoin kaalin suikaleiksi ja lisäsin isoon kattilaan noin 3 senttiä vettä.
Kaalit sinne ja annetaan kiehua kunnes ovat painuneet ja läpikuultavia.
Käristin pannulla miedosti suolattua possua
Ja lisäsin kattilaan. Sitten keitetään vielä' jonkin aikaa. Ainakin kunnes kaali on mielyttävän kypsää.
Minä en lisännyt enempää mausteita tai suolaa, koska sitä oli lihassa. Aikuiset ripotteli hieman lautaselle.

2 kommenttia:

  1. Hei ,onko tämä lapsi se pienin poika, voi ei, niin aika rientää ja lapset kasvaa!

    Hyvän näköistä ruokaa, ai kauhee, minä aloitin taas karppauksen maanantaina, kun siarastin tuli syötyä kaks viikkoa mitä jääkaapista löytyy, ja bananeja vaan oikeestaan maistui.

    Jouluun asti karpataan.

    Sinulla on kivoja ohjeita, voi vitsi, kun kerkiis katella enemmän, mutta mullakin työputki kiireytyy vaan joulukuun alkuu asti .huoh.. mutta käyn minä nyt täällä välillä, kun taas pääsen kommentoimaan.

    Leppoisaa iloista iltaa koko perheelle ♥

    VastaaPoista
  2. Paavohan se siinä nuorimmainen :)
    Minäkin haluan karpata tiukemmin jouluun asti. Sitten olis helppo olla hyvä karppina.
    Tehdään sinun jääsuklaata taas :)
    Ei sitä sairaana jaksa mitään ihmeellista, vaan ottaa mitä mieli tekee ja mitä on.
    Mutta onneksi olet taas terveenä!!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...