Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Luumusoppa pakasteluumuista

Todella hyvää
Tänä vuonna oli mummolasta sinikkaluumuja ja yleinen keltainen.
Ne ovat hyvin kirpakoita, aivan eri makuisia kuin kuivatut. Ja koska en halunnut sokeria käyttää, käytin makeutuksena kuivattuja luumuja.
Yhdistelmällä tuli paras soppa tähän mennessä :)

250g kuivattuja luumuja
500g kotimaisia luumuja
1l vettä
3tl psylliumia + lasi vettä

Liotin kuivattuja luumuja litrassa vettä ja keittelin siten pehmeäki.
Surautin sauvasekoittimella tasaiseksi ja lisäsin pakastetut luumut.
Kiehautin ja lisäsin psylliumin, joka oli turvotettu hetken vedessä.

Tässä viime vuoden luumu-rusinasoppa




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...