Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 30. syyskuuta 2009

Liha-kasvisvuoka, päivällinen

Tämä on herkullista. Mies vain veti puolet laatikosta..
Mutta jäi siitä ny vähän meillekkin.



Potut pois laatikoista :)

Ainekset

400g naudanjauhelihaa
1kpl sipuli
0,5kpl sellerin varsi
mausta mieleiseksi. Minulla mun lempparit, ripaus timjamia, enemmän basilikaa ja oreganoa
1kpl kesäkurpitsa
0,5kpl kukkakaali
4kpl tomaattia

1dl kermaa
150g juustoa raasteena, Pohjanpoika
juustoraastetta

Paista jauheliha pilkottujen sipulien ja sellerin kanssa.
Voitele vuoka ja lado kesäkurpitsa viipaleina ja tomaatit lohkoina ja kukkakaali paloina.
Kaada jauheliha päälle ja sulata pannulla juustoraaste kerman kanssa.
Kaada sitten gratiini vuokaan ja ripottele juustoraastetta päälle.
Minä paistoin 175 folio päällä 1,5 tuntia ja 30min ilman foliota.
Pelkäsin kasvisten kärventyvän.
Mutta ensi keralla laitan uunin kovemmalle ja vahdin palaako.
No anyway, oli hyvää. Aikuisille vain suolaa pikkasen päälle.



Sipuleista kuoret ja vannoi, ettei hiero silmiä jälkikäteen...
Kauhean kovaa selleriä pikkuiselle!

Jauheliha tuoksui jo ulos... Joku kurkisti ikkunan takaa.

Ruuan tekeminen on niin hauskaa!

Tri Atkinssin ruoka epäterveellistä??!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...