Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Maapähkinävoilla suurustaminen

Lapset saa syömään lähes mitä tähansa maapähkinävoilla ;)
Kuvan ruoka on oman kukon jämälihat. Ennen tein niistä kanaviillokkia, mutta en välitä enää jauhosuurustamisesta.
Paistan lihoja ja sipulia ja vaikka kasviksiakin ja sitten vain kunnon lusikallinen maapähkinävoita joukkoon ja lämmitys. Ei sen kummempaa. Lapset tykkää tosi paljon.
Eilen en kerinnyt ottaa kuvaa annoksesta, kun olivat jo syöneet.
Tämä kuva on ajalta, jolloin tietsikka oli huollossa. Annokseen on ripoteltu vähän aurajuustoa. Se sopii hyvin maapähkinän kanssa.

Lidlin maapähkinävoissa ei ole lisättyä sokeria, suosittelen :)

2 kommenttia:

  1. Perinteisesti viillokit suurustetaan ymmärteekseni kanamunan keltuaisella. Se onkin hyvä suurustaja.

    VastaaPoista
  2. Hitsi!!! Ei ole tullut mieleenkään!! Kiitos vinkistä Sauvajyvänen!!! Kokeilen ehdottomasti!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...