Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 27. lokakuuta 2011

Chiliä ja papu-pähkinälisuke

Lapset söi ihan tosissaan! Tykkäsivät papulisukkeesta älyttömästi ja chilistä myös

Lihana oli possua

Tein chili con carnea tänään ihan minimi chilillä ja runsaamalla paprikalla. Tällä kertaa maistui lapsille hyvin.
Lihana oli kesäpossua miedosti suolattuna. Siinä oli ihan kunnon läskireunat ja lapsille ei läski kelpaa tomaattipohjaisissa ruuissa. Oikeastaan ainoastaan paistettuna rapsakaksi.
Läski alkaa sulamaan vasta noin 45 minuutin kulutta, joten haudutin lihaa miedossa lämmössä kaksi tuntia. Liha muuttui aivan ihanaksi! Umami ilmestyi mukaan :) Ja läski suli kivasti lihan joukkoon.
Tällä lihalla tein sitten ihan tavallisen chili con carne ohjeen mukaan vähällä chilillä.

Papulisuke on lasten ehdottomia lemppareita! Tänään oli ruskeita ja kidneypapuja. Huomasin kaupassa, että ruskeissa pavuissa oli vähemmän hiilareita kuin muissa.
Pähkinöinä oli tänään suolapähkinöitä ja saksanpähkinöitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...