Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Mureke siskonmakkarasta


Tarkoitukseni oli tehdä aamiaiseksi skottimunia, mutta lisäsin kuulotetut kasvikset kuumana makkaramassaan. Massa alkoi kypsyä ja pyörittely munien ympärille ei onnistunut.

Teinkin sitten murekkeen ja se maistui kaikille!
Minun pitäisi kerätä johonkin lista ruuista jotka kelpaa näille kaikille. Lista olis varmaan lyhyt, mutta sieltä voisi viikonloppuisin valita jonkin ruuan. Mukavempi arkena taistella, ei sunnuntaisin :)


Kuullotin tähän sipulia, selleriä, paprikaa ja kaalta.
Kaalin piilotus onnistui. Edes nirsoin kaalin vihaaja ei huomannut mitään.


 Ladoin munat puolikkaina mureketaikinan päälle
ja loput taikinat sitten munien päälle ja muotoilin pötköksi.

200 astetta noin 30min. en muista ihan tarkkaan.

Laitoin tämän päivälliseksi vaikka söimme tämän myöhäisenä aamiaisena

2 kommenttia:

  1. Namilta vaikuttaa! Minä tein hiljattain siskonmakkaroista pihvejä ja nekin olivat hyviä. Sekoittelin siihen massaan vain kai munia ja kermaa ja sipulia - olikohan muuta - ja sitten vain paistoin.

    VastaaPoista
  2. Matleena, tuotakin voisi kokeilla! Meillä lapset kovasti tykkää tosta siskonmakkaran taikinasta

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...