tiistai 6. joulukuuta 2011
Juhlapäivän kunniaksi herkkuaamiainen suklaapähkinöillä
Vähän sekava kuva, mutta aamiaiseksi oli kermajogurttia notkistettuna kermalla. Päällä mustikkaa ja tyrnimarjaa sekä leipäjuustoa. Leipäjuusto on Pirkan. Tällä hetkellä lempparia, toinen herkku on Riitan herkun leipäjuusto. Sitä vain saa harvemmin.
Kaiken kruunaa suklaalla kuorrutetu pähkinät, mantelit ja kurpitsansiemenet.
Todella herkullinen aamiainen, mutta karppi, täyttävä ja makrotkin ihan hyvin kohdillaan. Leipäjuustosta tulee kivasti proteiinia ja pähkinöistä myös.
Sulatin rasvaa kattilassa (lammasrasvaa, mutta esim. voi kävisi hyvin) ja lisäsin suklaata.
Pyörittelin pähkinöitä, manteleita ja siemeniä suklaassa ja jäähdytin pakastimessa.
Todella hyvää!!!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Oon pienen tovin lukenu sun blogia ja pidän kovasti! Me käytiin noin puoli vuotta sitten tekemään karpimpia ruokavalintoja. Täältä sun blogista saa aivan loistavia vinkkejä ja ennen kaikkea uusia, kiitos :) ja hyvää itsenäisyyspäivää teidän koko perheelle!
VastaaPoista