Poika, joka itkee nähdessään parsakaalia söi tätä ja kehui!!???? |
Tein näitä kaksi taikinaa, ekan kuva on tässä alla.
Käytin taikinaan vain parsakaalin kukat. Kalliista kasvista jäi isot kantapalat jäljelle, harmitti kovasti
Pihvit olivat kyllä hyviä, mutta kuivahkoja.
Kokeilin sitten toisen taikinan ja jauhoin sinne yleiskoneella koko parsakaalin!
Lisäsin myös 60g voita.
Nyt pihvit ovat pehmeitä ja ihania, voin suositella
Lisäsin myös 60g voita.
Nyt pihvit ovat pehmeitä ja ihania, voin suositella
Parsakaalipihvit
kokonainen parsakaali kantoineen
4 maatiaisen munaa, noin 3 kaupan munaa
juustoraastetta noin 3-5dl
hippu suolaa jos haluaa
2rkl kookosjauhoa ja 1tl psylliumia keskenään sekoitettuna
(kookos ei maistunut mielestäni läpi)
voita 60g sulatettuna
175 astetta noin 25min. Minä laitoin kylmään kiertoilmauuniin
Sekoita kaikki yleiskoneessa massaksi ja tee pihvejä ja paista uunissa kunnes alkaa ruskistua.
Mie tykkään parsakaalista, joten nämä on varmasti hyviä :)
VastaaPoistaTämä menee myös kokeiluun! :) Kasvispihvit ovat niin hyviä.
VastaaPoistaNam nam,varmasti hyvää. Pelkkään parsakaaliin onn jo ollutkin vähän kyllästynyt. Liekö sitä jo tullut syötyä liian pitkään :)
VastaaPoistaPitää laittaa kokeiluun, meillä parsakaali on lasten herkkua. Ne parsakaalin kannat kannattaa viipaloida tai suikaloida ohuiksi ja tehdä niistä cole slaw tyyppinen salaatti. Eli sekaan porkkanaa, sipulia, kaalia, mitä nyt haluaakaan. Tai jos niitä on ihan vähän, käyttää vaikka vihannes- tai lihaliemen teossa. Näin ei mene yhtään hukkaa. Sma pätee tietysti kukkakaalin kantaan myös.
VastaaPoistaSiis todella hyvä vinkki tuohon kantapalaan!! Kiitos sulle taas Sauvis :D
PoistaParsakaalin voi myös suikaloida pieneksi ja dippailla samaan tapaan, kun esim.porkkanaa.
VastaaPoistaParsakaali käy myös esim.perunamuussia piristämään.
Kantapalat käy esim.kasvisgratiiniin, laatikoihin ym.