Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 31. joulukuuta 2009

Rakuunaporkkanat Hyvä-karpille




Porkkanalisuke

1kg Porkkanaa, kuorittuna, pestynä ja pilkottuna
öljyä ja voita paistamiseen
suolaa, rakuunaa
kermaa, kunnon loraus


Kuullota porkkanoita ensin kovemmalla lämmöllä ja sitten laske lämpöä noin 5/9 ja peitä kannella. Hauduttele sopivan Al dente kypsäksi.
Lisää suolaa ja ripauksia rakuuna.
Rakuunan makuun pitää tottua joten ole ensin varovainen sen kanssa tai joudut syömään porkkanat yksin.
Lisää loraus kemaa ja nosta lämpö täysille. Kun kerma kiehahtaa sammuta levy ja jätä kannen alle hautumaan.

Tämä on minun lemppari porkkanoista :)

 

Porkkanankuorija! Nykyään on taas irvistyskuvat in!? 8/

1 kommentti:

  1. Ihania porkkanoita, tykkään!
    Kivoja kuvia taas ja mukava perhe toimii yhdessä.Hauskaa!
    Hyviä ruokavinkkejä, tykkään!
    Hyvää alkanutta Uutta Vuotta koko perheellesi!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...