Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 30. joulukuuta 2009

Tyrnimarjaa ja leipäjuustoa

Tyrnimarja on minulle aika outo ja uusi.
Mummolan takapihalla kasvaa korkeita tyrnipensaita, jotka ovat täynnä pulleita oransseja marjoja.
Olen aristellut marjoja happoisuuden ja siemenien takia.
Mutta teki niin mieli jotain marjaa ja ensimmäisenä käsi osui täyteem tyrnimarjapussiin.
Päätin syödä siemenineen. Ja istahdin pöytään sylkykupin kanssa :D
Mutta eipä nuita tarvinnut syleskellä :)
Siemenet olivat pehmeitä ja menivät sellaisenaan.

Leipäjuustoa, tyrniä ja kermaa. Ripaus makeutusjauhetta.

Tämä oli ihan älyttömän hyvää!!!
Tässä kuva siemenistä.




Sohva, kalsarit ja pistaasipähkinöitä. Kaukosäädin. Vain kotiviini puuttuu.
Tässä on vinkit miehen tyytyväisyydelle ;)

6 kommenttia:

  1. rökning kan döda ;)

    Tuo leipäjuuston ja tyrnimarjan yhdistelmä kuulostaa kyllä kieltämättä todella hyvältä. Eikös kaiken järjen mukaan mummon tekemä tyrnimarjahillo soveltuisi leipäjuuston kaveriksi tuoreiden tyrnimarjojen sijaan? :) Tyrnimarjahillo on ihanaa..

    VastaaPoista
  2. No kyllä varmasti sopisi hillo!!
    Ei ole tullut edes mieleen tehdä hilloa tyrnistä. sitä pitää kokeilla!!

    VastaaPoista
  3. Ne siemenet kannattaa pureskella! Ovat tosi terveellisiä rasvahappokoostumukseltaan. Hyviä iholle ja limakalvoille mm.

    VastaaPoista
  4. Ahaa, kiitoksia! Näinhän ne onkin sitten parempi nauttia, eikä puristella marjoista pois!!

    VastaaPoista
  5. Hei ja hyvää joulun odotusta koko perheellesi! Aion heti kokeilla tuota mutakakkua, huomenna tulee miesystäväni käymään:)
    pojanpojan kanssa teemme ennen joulua noita konvehteja ja kaikkia muutakian aion kokeilla. KIITOSD! Ihania lapsia sinulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomenta ja kiitos niin ihanan hyväntuulisesta kommentista!! Päivä alkoi tänään hyvin :)
      Mukavaa joulun odotusta sinulle ja läheisillesi myös!

      Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...