Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Atkins aamiainen I


Kananmunaa, pekonia, tomaattia. Perinteinen, hyvää ja täyttävää.

Kananmunat voi tietenkin paistaa molemmin puolin, itse paistoin häränsilmäksi, koska arvokas biotiini kuolee kypsennettäessä.
Eli keltuaisessa on Biotiinia ja se kuolee nopeasti kuumuudessa. Keitettäessä munia ei saisi keittää yhtään enempää kuin kolme minuuttia jos biotiinin haluaa säilyttää.

Valkuainen taas tulisi aina kypsentää. Raaka valkuainen estää biotiinin imeytymisen.

Makrot:

2kpl munia, 110g
3kpl pekonia, 60g
50g tomaattia

HH 2,2g
Prot. 24g
Rasva 22g
*******************
3kpl munia, 165g
4kpl pekonia, 80g
50g tomaattia

HH 2,4g
Prot. 34g
Rasva 32g
**********************

4kpl munia, 220g
6kpl pekonia, 120g
50g tomaattia

HH 2,6g
Prot. 47g
Rasva 44g


Jos tomaatin vaihtaa vaikka paprikaan, niin hiilarit ei paljoa muutu. Suurimmassa annoksessa se on tasan 3g

Atkins aamiainen II

2 kommenttia:

  1. Komea annos, ja näillä eväillä jaksaa.
    Minullakin alkoi taas karppaus, muutaman viikon hairahduksen jälkeen.
    Juuri nyt minulla on broilerigratiini uunissa, kokeilepa sitä joskus.(kotikokissa)
    Tuota karppaajan leipää kokeilen joku kerta, pidän nyt 2 viikkoa tiukkaa diettiä :)

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla Seija! Olenkin katsonut koskikaraasi!!!
    Käyn kurkkiin tuon broilerigratiinin. Onkin ollut mielessä joku gratiini. Zemppiä tiukalle kahdelle viikolle!!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...