lauantai 8. tammikuuta 2011
Juustokastike karpisti
Aivan ihana kastike. Pahinkin parsakaalin vastustaja syö kyllä tällä!
Nopea ja helppo
Alkuperäinen löytyy Karppaus infosta Jäbä kokkailee
Juustokastike
kermaa
aurajuustoa
juustoraastetta
(pippuria)
Lämmitä kerma ja lisää juustot. Aurajuuston voi vaihtaa johonkin mieleisempään jos homejuusto ei maistu.
Mozzarellaa olen joskus koittanut ja se ei onnistunut. Se ei sulanut vaan jäi sitkeäksi ja säikeiseksi.
Lämmittele sievällä lämmöllä kunnes juustot on sulanut tai jätä vähän isompia sattumia kastikkeeseen.
Kaaha höyrytetyille kasviksille.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti