Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Riisikeittimellä kotimaista viljaa


Lapset pitää tätä nykyään riisinä.
Tämä on lähiruokaa.

Minulla on sekaisin, ohraa, kauraa, spelttiä ja ruista.
Kaikki suomessa viljeltyjä ja luomua.
Täysjyvä suurimoita

Ota tarvitsemasi määrä ja anna liota noin 3h tai yön yli.
Huuhtele ja keitä vähässä vedessä kypsäksi. Keittämiseen menee noin 30 min ja vettä yhtä monta desiä kuin on viljaa.
Ota lopuksi kansi pois ja anna haihtua ylimääräisen nesteen jos sitä on. Pidä levy pienellä sen aikaa.
Suurimoita ei nää kypsänä huuhdella.


Riisikeittimellä on helppoa!
Laita suurimot ja vesi keittimeen, voita ja keitä kypsäksi.
Vettä saman verran kuin suurimoita.
Ota lopussa kansi pois ja onna olla lämmitys asennossa kunnes viimeinenkin neste on haihtunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...