Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Ketsuppiresepti karpisti


Oiva tapa säilöä ylimääräiset tomaatit! 2kg tomaattia ja 700g ketsuppia... 8)

2dl vettä
2kg tomaattia
4tl sukrinia
1,5-2tl suolaa
(omppuetikkaa)
Aikaa ja kärsivällisyyttä ;)

Laita kattilaan vesi ja pestyt tomaatit.
Keittele kunnes ovat muusina ja lisää mausteet ja surauta tasaiseksi sauvasekoitimella.
Jatka hiljalleen keittelyä kunnes muistuttaa ketsuppia.
Keitellessä maku muuttuu hiljalleen enemmän ketsuppimaiseksi.

Arvokasta tavaraa minulle, kun niin paljon meni tomaattia ja aikaa ja näin vähän tuli ketsuppia :)
Mutta hyvää on


Painele massa siivilän läpi ja mausta etikalla halutessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...