sunnuntai 2. tammikuuta 2011
Ketsuppiresepti karpisti
Oiva tapa säilöä ylimääräiset tomaatit! 2kg tomaattia ja 700g ketsuppia... 8)
2dl vettä
2kg tomaattia
4tl sukrinia
1,5-2tl suolaa
(omppuetikkaa)
Aikaa ja kärsivällisyyttä ;)
Laita kattilaan vesi ja pestyt tomaatit.
Keittele kunnes ovat muusina ja lisää mausteet ja surauta tasaiseksi sauvasekoitimella.
Jatka hiljalleen keittelyä kunnes muistuttaa ketsuppia.
Keitellessä maku muuttuu hiljalleen enemmän ketsuppimaiseksi.
Arvokasta tavaraa minulle, kun niin paljon meni tomaattia ja aikaa ja näin vähän tuli ketsuppia :)
Mutta hyvää on
Painele massa siivilän läpi ja mausta etikalla halutessa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti