Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Tofu, karppaus tyyliin


Todella hyvää. Kaikki lapset tykkäsivät, pienin ihan villinä!!
Helppo tehdä.


Luomu tofua (näin välttää käyttämästä geenimuunneltua soijaa)
Tämän ohjeen mitat on tälle 270g paketille. (se oli ihan liian vähän tälle porukalle...)

Tofua 270g
30-40g voita
2tl sukrinia, Tässä ei käy makeutusaine kovin hyvin, koska se ei karamellisoidu. Tieten sokerikin käy jos ei ole tarkka!

1-2tl kiinalaista viisimaustetta
4-5tl tummaa soijakastiketta + maun mukaan

Laita ajoissa tofu painon alle valumaan.
Tämä ei ole välttämätöntä, mutta minusta se parantaa tofun makua, koska se silloin imee enemmän mausteita itseensä.

Paista pannulla voita ja sukrinia kunnes se on ruskeaa. Älä polta!
Laita kuutioitu tofu pannulle ja pyöräytä voikastikkeessa ja anna rauhassa paistua kunnes mukavan ruskea pinnaltaan. Kääntele ja paistele kunnes ainakin parilta sivultaan kullanruskea.
Lisää mauste ja soijakastike. Paistele kuivaksi. Maista ja lisää soijaa tarvittaessa.

Tarjoa feikkiriisin
tai vaikka salaatin kera.
Jokin paksu täyteläinen kastike vielä ja ruoka on täyttävä.
Minulla oli valkosipulipikkelssiä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...