keskiviikko 19. tammikuuta 2011
Todella hyvä marinadi lihalle
Todella hyvä maku tuli lihaan. Mutta pitää vielä kehua tätä omaa possua. Siis käsittämättömän mureaa ja maukasta lihaa. Siihen ei vain totu kuinka hyvää se on.
Marinadi ohje:
1dl oliiviöljyä
1dl soijakastiketta
Pippuria myllystä ihan reilusti. Vähintään tl.
1rkl sitruunanmehua
3-4 valkosipulin kynttä
Sekoita kaikki sauvasekoittimella tasaiseksi ja levitä lihoille.
Mieluiten yön yli marinoitumaan.
Lihaisia hirvenluita ja oman possun kotletteja
Marinadi sekaisin ja lihat pussiin.
Sekoita hyvin marinadi ja laita jääkaappiin. Kääntele välillä.
Paistoin leivinuunissa.
Mutta arvioisin, että sähköuunissa noin 150-175 astetta ilman kantta kunnes saavat väriä ja sitten kansi päällä pienemmällä lämmöllä kunnes ovat kypsiä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti