Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 20. tammikuuta 2011

Soodamunakas


Luin tällaisen mainion kirjan Antti Heikkilä; Näin me keitämme
Siellä oli kivoja reseptejä ja kokeilin tätä aamulla.
Lapset eivät tykänneet. Mutta he eivät ole tykänneet mistään omeleteistä tai kokkeleista. Munat munina...



Ohje

3kpl munia, luomu
loraus kivennäisvettä tai samariinia
mozzarellajuustoraastetta

Sekoittelin kolme munaa kevyesti haarukalla.
Liotin ruokalusikalliseen vettä 1tl samariinia.
Ja heti munien joukkoon ja kuumalle pannulle.
Laskin lämmön 7/9 .
Minulla oli Mozzarella viipaleita ja laitoin toiselle puolelle munakasta niitä.
Odotin kunnes oli hyytynyt ja taitoin kahtia.

Todella kuohkea ja paksu omeletti. Juusto suli kivasti.
Itse tykkäisin jostakin voimakkaammasta juustosta ja kokeilen sellaisella ensi kerralla.
Ja kaipasin vähän jotain pekonia tai vastaavaa viereen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...