maanantai 31. tammikuuta 2011
Lihapata isoilla kasviksilla
Tämä on karvakäden lempiruokaa.
Lisukkeena oli myös uuniperunaa, ei niin karpeille.
Resepti
lihaa
lanttua
punajuurta
sipulia
porkkanaa
kaalia
sellerinvarsi mausteena
valkosipulia mausteena
suolaa
vähän vettä, noin pari desiä
Tässä kesäpossun rasvaista ja mureaa kotlettia.
laitoin ensin pelkät lihat suolan kanssa saamaan väriä.
Sitten lisäsin lantut ja punajuuret ja kaalin. Pari desiä vettä.
Ja takaisin leivinuuniin
Myöhemmin lisäsin porkkanat ja sipulin ja sellerin
Paistoimme eilisen jälkilämmöllä joten aikaa meni koko päivä.
Mutta tulos oli ihana!!
Nuorin 1,5 oli ainut jolle kalpasi jokainen kasvi ja tieten liha!!
Muut nirsoili sipulista ja kaalista.
Mutta punajuuri oli kaikkien herkkua! Se oli kyllä erityisen herkullista muhittuaan possunrasvassa.
Liha irtoili ja putoili luista ja läskikin on niin suussa sulavaa ja hyvää, että siihen saatoi dibbailla lantun paloja.
Herkullista!!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Näyttää herkulliselta!
VastaaPoista