Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 31. tammikuuta 2011

Lihapata isoilla kasviksilla


Tämä on karvakäden lempiruokaa.
Lisukkeena oli myös uuniperunaa, ei niin karpeille.

Resepti

lihaa
lanttua
punajuurta
sipulia
porkkanaa
kaalia
sellerinvarsi mausteena
valkosipulia mausteena

suolaa
vähän vettä, noin pari desiä


Tässä kesäpossun rasvaista ja mureaa kotlettia.
laitoin ensin pelkät lihat suolan kanssa saamaan väriä.


Sitten lisäsin lantut ja punajuuret ja kaalin. Pari desiä vettä.
Ja takaisin leivinuuniin
Myöhemmin lisäsin porkkanat ja sipulin ja sellerin


Paistoimme eilisen jälkilämmöllä joten aikaa meni koko päivä.
Mutta tulos oli ihana!!


Nuorin 1,5 oli ainut jolle kalpasi jokainen kasvi ja tieten liha!!
Muut nirsoili sipulista ja kaalista.
Mutta punajuuri oli kaikkien herkkua! Se oli kyllä erityisen herkullista muhittuaan possunrasvassa.

Liha irtoili ja putoili luista ja läskikin on niin suussa sulavaa ja hyvää, että siihen saatoi dibbailla lantun paloja.
Herkullista!!

1 kommentti:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...